Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityk Plików Cookies. Moesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglšdarce.
OK, rozumiem
Klub MX-3 Drivers Forum :: Zobacz temat - kable do wzmacniacza
Stanik
Pojazd: MX-3 1,6i DOHC 1995r USA
Wysłany: 2012-02-15, 14:54 kable do wzmacniacza
Pytanko ktora stona przez grodz pociagneliscie kable? Dzisiaj badz jutro bede ciagnal kable i sie zaczalem zastanawiac ktoredy je poscic. Wiem, ze keble ogolnie powinny isc prawa strona samochodu, bo tam mniej elektroniki wiec i mniej zaklocen, ale chodzi o samo puszczenie kabli przez grodz.
z gory dziekuje
Na wysokości łydki pasażera jest mały okrągły otwór w grodzi pod tapicerką koło progu tam puściłem kabel i poszedł pod tapicerką od strony pasażera tam są takie białe plastikowe usztywniacze w nich pusciłem dodatkowo w elektrycznym kupiłem otulinę samogasnącą do kabli gdyby bezpiecznik nie zadziałał jak trzeba
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców,
pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
na prawde...
aż czasami ciężko ich wyprzedzić...
Stanik
Pojazd: MX-3 1,6i DOHC 1995r USA
Wysłany: 2012-02-16, 02:09
puki co zakladam przednie glosniki i wzmak, wiec do nich kondensator nie jest potrzebny;)przy gwaltownych rytmach sie przydaje czyli do suba. aczkolwiek dzieki za rade z ta grodzia. ja czytalem gdzies, ze nawet zasilajacy powinien byc ciagniety w taki sposob by po drodze jak najmniej elektryki bylo. zobaczymy jak to wsio pojdzie, mam nadzieje, ze jutro dokoncze reszte i juz podlacze. jak cos wsio wrzuce do swojego tematu. Pozdro
możesz też puścić od strony kierowcy... Wychodzisz kawałek nad pedałami... Masz gumowy korek, robisz w nim dziurke
Bardziej chodzi o to, żeby nie puszczać sygnałówek, zasilających i głośnikowych obok siebie... czyli puść sobie zasilające lewym progiem, sygnałówki środkiem i głośnikówki prawym... proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum