Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityk Plików Cookies. Moesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglšdarce.
OK, rozumiem
Klub MX-3 Drivers Forum :: Zobacz temat - klainkaa
witek, to tylko zdjęcie poglądowe...... W bagażniku mam lampy ori pomalowane w środku na czarno.... nie chciało mi się zdjęcia robić wczoraj więc jakiekolwiek znalazłam na necie.... Od Kamila mam je ..... więc spokojnie...
_________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków .... pojeździć się da ale czegoś brakuje...
kongo
Pojazd: mazda 323f prawie GT 94
Chodzi mi o to że jak kupie silnik to nie wiem w jakiej kondycji jest..... Plus przekładka kabli skrzyni itp. A jak silnik dentka by był to trzeba i tak i tak robic remont..... a jak mam swój silnik zrobię podobnie jak kiciak44 to zamieszczę się w około 2 tys. I elegancko.....
zaraz śmigam zmieniać lampy...... Jupiiiiii......
Foto za niedługo....
_________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków .... pojeździć się da ale czegoś brakuje...
No ja się w 2000 mieszczę ze swapem gdzie mam silnik + skrzynie + wydech przelot z kwasówy więc co kto lubi Po drugie można znaleźć tak żeby silnik był jeszcze w budzie i zobaczyć czy jest ok czy nie. Skrzynię nie wiem po co wymieniać jak od B serii do B serii pasuje
kongo
Wysłany: 2015-09-01, 19:27
soory o tak kubik masz racje obecnei te posiadam w madzi jak i roverze co piszesz wczesniej miałem tamte a obecnie te intense OSRAMa i jestem mega zadowolony i fakt skrzynia pasuje od MXa do BP bez problemu jak i nawet od zwyklej 323 bg 1,3 też tyle ze teraz coraz ciezej o zdrowa jednostkę BP
Temo, działam teraz na plus..... a nad zarowkami się zastanowię ale napewno pójdą te lepsze..... bo tak głupio teraz wygląda na pomarańczowo... zimny biały ma być....
Temo, działam teraz na plus..... a nad zarowkami się zastanowię ale napewno pójdą te lepsze..... bo tak głupio teraz wygląda na pomarańczowo... zimny biały ma być....
kongo
Wczoraj zmierzyli kompresję w silniku i okazało się że moim zdaniem nie jest najgorzej bo na każdym garnku jest mniej więcej 11.5 bara .... Co Wy o tym sądzicie.....?
Kolega wziął ja na przejażdżkę i mówi że się normalnie zbiera i że chyba się za bardzo przyzwyczaiłam do mocy... i stwierdził że chyba czas na coś większego.... 1.8 albo 2.5......
Jedyne co to sprawdzę jeszcze układ EGR i przeczyszcze go i sprawdzę błędy może coś wyjdzie.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum