Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityk Plików Cookies. Moesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglšdarce.
OK, rozumiem
Pojazd: MX3
Wysłany: 2010-12-01, 13:21
ladnie sie prezentuje. podsiwetlenie nie razi w nocy ? wskazowek prkatycznie na filmiku nie widac.. i nie gazuj tak bo ci sie paliwo skonczy (rezerwa)
_________________ If you're like us, calling all riders, roll up beside us, no place to hide us,
↵all freedom fighters, let's unite us, switch on your nitrous and...let's.. go...
nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj pal ruszaj..
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców,
pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
na prawde...
aż czasami ciężko ich wyprzedzić...
na prawde...
Bardzo fajna mazda. A powiedz dużo roboty z przyciemnianiem przednich lamp? Myślałem nad tym u siebie ale słyszałem, że łatwo uszkodzić lampę, a tanie one nie są ;/
jeśli będziesz to robił powoli bez wariacji i pośpiechu pójdzie bez problemu
3 razy rozklejałem lampy nagrzewnicą
ok 30 minut na rozklejenie jednej lampy
przy ostatnim rozklejaniu usunąłem cały klej termo a wkleiłem na czarny silikon 120stopniC
na prawde...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum