Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityk Plików Cookies. Moesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglšdarce.
OK, rozumiem
Klub MX-3 Drivers Forum :: Zobacz temat - Jakie głośniki na przód
No te pioneery mają jakąś wadę chyba bo mi już 1 z ech też charczy hmmmmm może za mocne ale to pewnie że radio ma 4x50W a one mają 35W
Chyba next time wezmę phonocara hertz'a już też nie chcę
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców,
pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
na prawde...
aż czasami ciężko ich wyprzedzić...
bo jeszcze krócej mi żyły niż pioneery i miały dziwnie wysokie dźwieki do metalu może i oki ale do zwykłej muzy za mało niskich a za dużo wysokich tonów
na prawde...
pewnie to zależy od modelu
jak założę to się okaże a zakładałeś takie plastikowe osłonki na głośniki jak w oryginale są ?
może to powodowało ich zawilgocenie bo moje padły od wilgoci na bank i myślę że będę musiał założyć te osłonki
W sumie to sądzę że najlepiej wyjdziesz jak założysz Helixy albo Phonocar pytałem się jednego człowiek co się zajmuje systemami car audio to też mi właśnie polecał te 2 firmy z półki średniej i taniej
na prawde...
wiesz jestem zdecydowany na te konkretne
porównywałem w sklepie jak grają z innymi i było ok dla mnie
nie jestem jakimś audiofilem i dla mnie będą ok
Stanik
Pojazd: MX-3 1,6i DOHC 1995r USA
Wysłany: 2012-01-10, 23:05
Z Pioneer-ami niestety Panowie jest kaszanka zarówno z głośnikami jak i z radiami. Od 2 czy 3 lat taka dawniej porządna firma zaczęła wrzucać do siebie chińskie części a wiadomo co to oznacza... Ja mam znajomych co mają Vibe-y i bardzo sobie je chwalą więc też zakupiłem je
Dobrze że radio mam jeszcze z przed 3ech lat to made in germany
na prawde...
Ja mam już założone hertz'a i nie nażekam , basu też jest dużo nawet bardzo
wysokie mi trochę przeszkadzają bo nie jestem przyzwyczajony ale je trochę wygłuszyłem i jest ok
Polecić jest trudno coś bo każdy ma inne ucho i innego efektu oczekuje
Możliwości finansowe też mają znaczenie
Ja mam hertz'a głośniki i jestem z nich bardzo zadowolony
Wrzuć 17stki płytkie w miejsca oryginalne najlepiej wyjdziesz na funkcjonalności
na prawde...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum